/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Ghimpu a propus majorarea salariilor cu 50% pentru bugetari. „Bani sunt, nu vă zgârciți”

21 septembrie 2017, ora 16:35

„Având în vedere că bani sunt, v-aș ruga să nu vă zgârciți. Propun să majorați măcar cu 50%, adică măcar cu 500 de lei. De ce să cheltuim pentru referendumul socialiștilor (cca 40 milioane lei). Oamenii așteaptă că statul le va aduce dreptate și libertate, dar lumea trăiește în mizerie și sărăcie. Dacă spuneți că nu sunt bani, atunci trebuie să înfăptuim Unirea cu România, pentru a rezolva problema salariilor și pensiilor”, a spus Mihai Ghimpu de la tribuna parlamentului.

El a spus că va venit cu un proiect dedicat și creșterii pensiilor cu 50%. „Pensionarii au lucrat în colhoz, averea lor a fost confiscată de comuniști, iar astăzi averea lor stă la baza statului, ei merită un trai decent”, a mai spus Mihai Ghimpu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram