Emilia Clarke, cea care o interpretează pe Daenerys Targaryen în Game of Thrones, şi-a surprins fanii cu un nou look. Fotografia postată pe Instagram a strâns aproape 2 milioane de aprecieri în numai două zile.

De la şaten la blond platinat, Emilia Clarke spune că a vrut să fie mai aproape de personajul din GOT şi în viaţa reală. „Am făcut-o. Mama dragonilor o întâlneşte pe Emilia. Emilia o întâlneşte pe mama dragonilor”, a scris actriţa pe Instagram.

Presa mondenă internaţională notează că actriţa arată acum ca o adevarată Khaleesi, îndeplinind visul multor fani. Emilia a postat apoi o nouă fotografie, spunând că experimentul continuă.

AAAAHHHHHHH SHHHHIIIII****** ? I done did it. Mother of dragons meet Emilia. Emilia meet mother of dragons. If you squint just so you might never know. ?⚡️ All hail to the magnificence of @kevalexanderhair and @candicebanks74 the genius creators of 'KHALEESI WIG' (and not forgetting all the hair on game of thrones for 8 glorious years) for at long last making this magical moment a reality. ??❤️???? #khaleesikicksoff #gameofthrones #cominghomeneverfeltsogood

A post shared by @emilia_clarke on

The experiment continues. My IQ has stayed around average and my need to be near fire breathing creatures and uncomfortable seats made of iron has trebled. #hereslookingatyoukid #canyoutellthiswasshotonaniphone? #apparentlyblondestakemoreselfies ?

A post shared by @emilia_clarke on

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!