/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Un ofițer de investigație a fost reținut de CNA pentru excluderea probelor dintr-un dosar

missing
22 septembrie 2017, ora 17:00

Astăzi, în urma acţiunilor de urmărire penală, poliţistul a fost reţinut, iar pe fapta descrisă mai sus au fost iniţiate două cauze penale – pentru depăşirea atribuţiilor de serviciu şi fals în acte publice. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă de la 2 la 6 ani cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 5 la 10 ani.

În prezent, ofiţerul se află în custodia CNA, cazul fiijnd cercetat de Procuratura Anticorupţie.

În anul 2016, 49 de poliţişti au ajuns în vizorul CNA şi al procurorilor, fiind suspectaţi de comiterea actelor de corupţie. În anul current, au fost documentate 18 cazuri ce vizează angajaţi ai poliţiei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram