/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Usatîi: Plahotniuc i-a prezentat lui Dodon 12 persoane pe care trebuie să le includă în lista PSRM la viitoarele alegeri

missing
22 septembrie 2017, ora 12:34

Îmi pare rău pentru că l-am susținut pe Dodon în cadrul alegerilor, pentru că el este acum sub „salteaua” lui Plahotniuc. Din ceea ce mi-a prezentat mie Vlad Plahotniuc, atunci când anul trecut m-am întâlnit cu el, l-am întrebat cum poate să-l distrugă pe Dodon și mi-a spus că a) poate să-i ia Partidul Socialiștilor și b) să prezinte dovezi cum Dodon a primit bani de la persoane juridice din străinătate și anume din SUA”, a menționat edilul municipiului Bălți.

Pe lângă aceste afirmații, Renato Usatîi susține că Igor Dodon este doar o locomotivă prin care liderul PDM își face interesele personale.

Recent Plahotniuc i-a prezentat lui Dodon 12 oameni pe care trebuie să-i includă în următoare listă a PSRM la alegerile parlamentare. Aceste persoane i-au fost deja prezentate lui Dodon, iar unul din ei m-a informat despre acest lucru. Dodon astăzi este pompos, umflat în pene – ședințe foto, declarații de dragoste pentru Rusia și așa mai departe. Astăzi, el va primi mai multe voturi la alegeri decât Plahotniuc. De aceea, el (liderul PDM) are nevoie astăzi de el pe post de locomotivă pentru a atrage cât mai mulți oameni de ai săi în Parlament. Apropo, există condiții – care Dodon nu ar trebui să treacă la lista următoare “, a spus Renato Usaty, subliniind că trebuie să oprească toată această rușine, care are loc în țară”, a mai spus Usatîi.

Totodată, liderul PN a menționat că Dodon deja se pregătește de alegeri și că are deja făcute machetele bilbordurilor care vor fi plasate în țară cu mesajul „Am promis / Am făcut”, iar aici va face referire la majorarea exportului de produse moldovenești în Federația Rusă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram