/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Opoziția cheamă cetățenii la un nou protest. Când și unde va avea loc acesta

missing
23 septembrie 2017, ora 12:30

„Anunțăm oamenii cu deminitate că protestul continuă. Continuăm să fcem totul posibilul ca votul mixt să fie anulat, cerem în continuare investigrea furtului miliardului. Nu seubestimați poporul Republicii Moldova”, a declarat Andrei Năstase.

„Aseară târziu am citit comunicatul televiziunii naționale din care aflăm că solicitarea protestatarilor de acum o săptămână prin care am cerut ora opoziției la televiziunea publică, care este plătită din banii cetățenilor, aflăm că această solicitare nu a fost acceptată. Se fac niște promisiuni vagi că vom fi invitați la anumite emisiuni. Vom insista în continuare pe această cerere și celelalte adoptate la rezoluția ultimului protest, și anume: publicarea raportului Kroll, sancționarea tuturor celor care se fac vinovați și renunțarea la sistemul electoral mixt”, a menționat lidera PAS.

Protestul va avea loc pe 1 octombrie și va avea loc în scuarul teatrului Gaudeamus, după care se va decide direcția marșului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram