/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Pavel Filip ar fi fost amenințat de un fost demnitar de stat: „Mă duc lângă Andrei Năstase, alte variante nu-mi lăsați”

missing
24 septembrie 2017, ora 13:45

Filip spune că nu a făcut niciodată publice mesajele primite, dar atunci când ele capătă accente de șantaj sau amenințare, crede că sunt inacceptabile și trebuie să fie cunoscute de opinia publică.

„Am primit acest mesaj din partea domnului Valeriu Troenco, un fost înalt funcționar al statului, de pe un profil care pare să-i aparțină”, scrie Filip atașând un screenshot al unui mesaj.

În mesaj se spune că dacă i se va reduce funcția soției de la Registru, pe care expeditorul o consideră ilegală atunci „Mă duc lângă Andrei Năstase, alte variante nu-mi lăsați”, scrie o persoană care se identifică ca V. Troenco.

Ca răspuns la „amenințare” Filip a răspuns: „Nu știu dacă soția sa lucrează la Registru, dacă funcția urmează să fie redusa și nu voi verifica această informație. Dacă îl vedeți însă și pe el devenit mare luptător pentru “dreptate” pe la opoziția protestatară, să știți ce-l mână în luptă”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram