/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Igor Dodon a declarat că va promulga cele cinci legi revotate în Parlament

missing
26 septembrie 2017, ora 22:19

În cadrul unei emisiuni televizate la postul național, șeful statului a precizat că deși va promulga legile care i-au fost trimise repetat de către Parlament, este împotriva candidaturii lui Eugen Sturza la funcția de ministru al apărării.

Menționăm că astăzi, Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a anunțat că i-a transmis din nou lui Igor Dodon proiectele de legi revotate săptămâna trecută de deputați. Totodată, Candu a menționat că Dodon este obligat să promulge legile votate a doua oară. În caz contrar, Candu a afirmat că se vor adresa la Curtea Constituțională.

Parlamentul a revotat mai multe legi pe care șeful statului a refuzat să le promulge în cadrul ședinței speciale din 21 septembrie. Și-au dat votul doar democrații și popular europenii, deputații PLDM, PCRM și PSRM boicotand ședința.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram