/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

A încercat, dar nu i-a mers! Un moldovean a vrut să intre în Moldova cu un Jaguar scos din circulație de doi ani

28 septembrie 2017, ora 15:10

În data de 27 septembrie, în jurul orei 20.30, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier, pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei, cetățeanul moldovean Piotr C., în vârstă de 48 de ani, care conducea un autoturism marca Jaguar, înmatriculat în Germania.

Având suspiciuni cu privire la autenticitatea certificatului de înmatriculare prezentat la control pentru autoturismul în cauză, lucrătorii români au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au stabilit că documentul prezentat la control nu îndeplinește condițiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.

Totodată poliţiştii de frontieră au stabilit că mijlocul de transport figurează ca fiind scos din circulaţie de către autorităţile din Germania, începând cu data de 16 noiembrie 2015.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram