/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, acord cu NATO și prognoză sumbră! ISW: Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Filip țintește funcția de primar? Premierul, deranjat de tarabele și „atracțioanele” din Parcul Ștefan cel Mare

missing
28 septembrie 2017, ora 08:34

Premierul a menționat că parcul este împânzit de tarabe, gherete, în timp ce arborii sunt într-o stare deplorabilă, iar Aleea Clasicilor este practic distrusă.

„Aș vrea să semnalizez o problemă văzută în parcul central „Ștefan cel Mare”. Sunt o mulțime de tarabe, ghișeuri, atracții pentru copii, Aleea Clasicilor practic este distrusă. Nu cred că este locul lor în Parcul Central. Noi nu facem altceva decât să distrugem acest parc.

Rugămintea mea este către ministra Monica Babuc, reieșind din competențele Ministerului pe care îl conduceți, să veniți cu niște acțiuni ferme privind protejarea parcului, dar și celelalte instituții precum este INP, ANSA, FISC, Centrul de Sănătate Publică, să se verifice totul ce se întâmplă în Parcul Central, dacă au autorizație, dacă alimentele sunt comercializate corespunzător. Chiar și aceeași înghețată poate să fie comercializată la intrarea în parc, nu peste tot. M-am adresat și primarului general interimar, Nistor Grozavu, să se întreprindă acțiuni în acest sens”, a menționat Filip în debutul ședinței Executivului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram