/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Orgoliu sau aburiți de alcool? Au bătut angajații unui hotel, pentru că nu le plac rușii

missing
28 septembrie 2017, ora 16:38

Incidentul s-a produs în week-endul trecut, dar imaginile video au apărut abia acum pe internet. Bătaia ar fi pornit după ce turiștii ruși s-ar fi plâns pe un barmen care ar fi refuzat să îi deservească din cauza unor antipatii personale față de ruși, scrie presa de la Moscova.

Administrația hotelului are însă o alta versiune. Potrivit acesteia, cei care au început scandalul ar fi turiștii ruși care erau beți și au numit cu cuvinte obscene personalul, iar în cele din urmă au sărit la bătaie. Turiștii ruși au părăsit locul de agrement, dar au anunțat că vor acționa în judecată administrația. Hotelul de 5 stele, unde a avut loc bătaia, este unul din cele mai scumpe localuri din Antalya, iar deservirea este una pe măsură.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram