Dosarul Taxi Blues: Proprietarul cafenelelor, și alte două persoane, plasate în arest pentru 30 de zile

29 septembrie 2017, ora 19:06

În ziua reținerii una dintre persoanele reținute, proprietarul rețelelor de cafenele, a solicitat de două ori intervenția medicilor. Inițial oamenii legii au chemat ambulanța, după care suspectul a chemat un medic privat care i-a scris câteva recomandări. Procurorul susține că dificultățile de sănătate invocate nu erau plauzibile, așa că suspectul a fost plasat în arest.

Reamintim că, foști angajați de la FISC ajutau mai multe localuri din Capitală să facă evaziune fiscală. În urma investigațiilor efectuate, s-a stabilit că un grup criminal organizat format din întreprinzători și foști angajați de la FISC, în perioada 2015 – prezent, gestionând direct sau prin intermediul persoanelor interpuse cu activitatea a peste 10 agenți economici din mun. Chișinău, care au ca gen de activitate gestionarea restaurantelor și cafenelelor, au obținut venit nedeclarat încasat de la punctele comerciale, de peste 18.000.000 lei, fapt ce a condus la neachitarea impozitelor, prejudiciind în proporții deosebit de mari bugetul public național cu peste 5.760.000 lei. Detalii AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram