Echipa TV8 a găsit casa de lux a directorului de gimnaziu bănuit de trafic de copii, care i-ar fi oferit unui om de afaceri un băiat de 15 ani pentru sex. Casa directorului este situată într-o suburbie a Capitalei într-un cartier rezidențial de lux.

Casa are două nivele, terasă, grădină și un foișor. Din imagini observăm că materialele utilizate în construcție sunt de calitate. De asemenea, proprietatea este împrejmuită de un gard de aproximativ doi metri.

Totodată, din imaginile video puse la dispoziție de către forțele de ordine se vede că funcționarul locuia într-o casă de lux, dotată cu mobilă și tehnică scumpă și conducea o Toyota de zeci de mii de euro. Asta în condițiile în care Igor Sandler a declarat un salariu lunar pe aproape 11 mii de lei și un apartament modest de numai 50 de metri pătrați. Prin casă se pot vedea mai multe plasme și tehnică performantă. În una din camere, pe pereți, atârnă piei de animale. (Declarația de venit o găsiți mai jos)

Menționăm că potrivit datelor de la cadastru casa se află în proprietatea a două persoane, una dintre care este o femei a cărui nume de familie este Sandler, anul nașterii 1950.

Un material mai amplu la acest subiect cu imagini video îl veți putea urmări în Jurnalul orei 19:00 pe TV8.

Reamintim că, directorul și omul de afaceri, bănuiți de trafic de copii au fost reținuți pentru 30 de zile, iar investigațiile continuă. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, aceștia riscă închisoare de la 15 la 20 de ani.

Capturi din imaginile video

Aici vedeți și declarația cu privire la venituri și proprietate a lui Sandler pentru anul 2015

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!