/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ EXCLUSIV. Cum arată casa de lux a directorului gimnaziului suspectat că ar fi facilitat exploatarea sexuală a unui elev

missing
29 septembrie 2017, ora 12:40

Casa are două nivele, terasă, grădină și un foișor. Din imagini observăm că materialele utilizate în construcție sunt de calitate. De asemenea, proprietatea este împrejmuită de un gard de aproximativ doi metri.

Totodată, din imaginile video puse la dispoziție de către forțele de ordine se vede că funcționarul locuia într-o casă de lux, dotată cu mobilă și tehnică scumpă și conducea o Toyota de zeci de mii de euro. Asta în condițiile în care Igor Sandler a declarat un salariu lunar pe aproape 11 mii de lei și un apartament modest de numai 50 de metri pătrați. Prin casă se pot vedea mai multe plasme și tehnică performantă. În una din camere, pe pereți, atârnă piei de animale. (Declarația de venit o găsiți mai jos)

Menționăm că potrivit datelor de la cadastru casa se află în proprietatea a două persoane, una dintre care este o femei a cărui nume de familie este Sandler, anul nașterii 1950.

Un material mai amplu la acest subiect cu imagini video îl veți putea urmări în Jurnalul orei 19:00 pe TV8.

Reamintim că, directorul și omul de afaceri, bănuiți de trafic de copii au fost reținuți pentru 30 de zile, iar investigațiile continuă. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, aceștia riscă închisoare de la 15 la 20 de ani.

Capturi din imaginile video

Aici vedeți și declarația cu privire la venituri și proprietate a lui Sandler pentru anul 2015

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram