/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Traian Băsescu vine săptămâna viitoare la Chișinău. Va vizita două centre raionale

missing
29 septembrie 2017, ora 07:15

Potrivit informației publicate de PUN, Băsescu va vizita două centre raionale din Republica Moldova şi va discuta cu cetăţenii.

Astfel, sâmbătă, 7 octombrie, la ora 11:00, în incinta Palatul de Cultură al oraşului Soroca, Traian Băsescu se va întâlni cu sorocenii.

La 8 octombrie, fostul preşedinte al României se va afla la Ialoveni, în incinta Casei de cultură a oraşului Ialoveni, începând cu ora 11:00.

Ultima vizită efectuată de Traian Băsescu în Republica Moldova a fost pe 25 iunie, când a participat la Congresul de constituire al Partidului Unităţii Naţionale. Tot atunci, Băsescu a fost desemnat şi preşedinte de onoare al PUN.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram