/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Trei ucraineni, trimişi în judecată. Au prejudiciat compania Orange cu 371 mii de lei

missing
29 septembrie 2017, ora 11:22

Potrivit procurorilor, în intervalul lunilor mai – august 2017, urmare închirierii diferitor imobile pe teritoriul mun.Chişinău, inculpaţii s-au conectat şi utilizat o reţea şi un serviciu de comunicaţie electronică ale operatorului de telefonie mobilă Orange, asigurând ratarea veniturilor planificate din prestarea serviciilor de terminaţie a apelurilor internaţionale, facturate la cost considerabil mai mare decât apelurile originale. Prin aceste acţiuni ilegale, potrivit estimărilor, S.A. „Orange” a fost prejudiciat în sumă totală de 371 mii lei.

În rezultatul acțiunilor de urmărire penală și măsurilor speciale de investigație efectuate de către ofiţerii DOS al INI al IGP şi ofiţerii de urmărire penală din cadrul Direcţiei de poliţie Chişinău au fost efectuate mai multe percheziţii în apartamentele închiriate de către aceştia, fiind depistate şi ridicate: 2 dispozitive gateway, un simbox, telefoane mobile, carduri bancare, carnet cu înscrisuri, cartele SIM „ORANGE”, un acumulator cu transformator, un dispozitiv artizanal de consum substanţe narcotice, un pachet din hârtie în care se află o masă vegetală cu miros specific.

Inculpaţii, cu vîrstele de 21, 25 şi 31 de ani, originari din oraşul Lvov, au fost reţinuţi acum o lună, într-un apartament din Chişinău, iar la demersul procurorilor au fost plasaţi în arest preventiv.

Dacă vina lor va fi dovedită, ei riscă amendă în mărime de la 1350 la 3350 unităţi convenţionale sau închisoare de până la 5 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram