/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

UPDATE! Un polițist de la Inspectoratul de poliție Botanica a fost reținut pentru hărțuire sexuală

missing
29 septembrie 2017, ora 14:51

Potrivit plângerii victimei, bănuitul a manifestat un comportament abuziv și neadecvat unui funcționar public cu statut special, cu scopul de a o determina la raporturi sexuale.

De către Secția urmărire penală a SPIA al MAI a fost pornită o cauză penală în vederea stabilirii vinovăției sau nevinovăției bănuitului, documentării și cercetării tuturor circumstanțelor acestui caz.

Polițistul este, actualmente, reținut conform prevederilor art. 166 al Codului de procedură penală al RM, pe un termen de 72 ore.

Pentru această infracțiune, potrivit legislației, bănuitul riscă pedeapsă sub formă de amendă în mărime de la 650 la 850 unităţi convenţionale, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 140 la 240 de ore, sau închisoare de până la 3 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram