/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Grup criminal specializat în păstrarea armelor de foc şi drogurilor, destructurat. Membrii riscă ani grei de pușcărie

missing
29 septembrie 2017, ora 11:00

Acţiunile lor criminale au fost documentate timp de două luni de către angajații procuraturii și poliţiei sectorului Botanica, fiind efectuate achiziții de control. În urma percheziţiilor efectuate la domiciliile acestora, au fost depistate: 4 kg de substanţă narcotică de tip Hidroponică, 3000 pastile Extazy, 2 kg de substanţă narcotică XLR-11, 1 kg de substanţă narcotică COCAINĂ, 200 gr. de substanţă narcotică Amfetamină, mijloace băneşti dobândiţi în urma comercializării substanţelor narcotice, inclusiv bani marcaţi în sumă de 10 000 lei, două pistoale de tip revolver şi un pistol sub formă de stilou, deţinute ilegal, 80 de cartuşe, 1 grenadă de tip „F1”, 4 cântare electronice de mici dimensiuni, 4 telefoane mobile utilizate în scopul săvârşirii infracţiunii, aparate artizanale de preparare şi inhalare a substanţelor narcotice.

Învinuiţii au fost reţinuţi şi arestaţi pentru 30 de zile. Potrivit legislaţiei penale în vigoare, ei riscă o pedeapsă cu închisoarea pe un termen de la 7 la 15 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram