/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Pasha Parfeni a lansat o piesă cu imagini de la propria nuntă. Mireasa nu și-a putut abține lacrimile

29 septembrie 2017, ora 11:11

În timpul evenimentului, interpretul i-a vorbit miresei despre tot ce îi pare rău. Toți oaspeții au rămas șocați, iar mireasa nu și-a putut abține lacrimile. După aceste momente, artistul a surprins-o cu o melodie specială, dedicată relației lor.

Piesa are un mesaj puternic, care descrie emoțiile și trăirile tuturor celor care iubesc. „Îmi pare rău” este o piesă de suflet, în care eu am spus tot ce simt. Cred că viața este totuși prea scurtă ca să reușești să împarți iubire celor dragi. Trebuie să prețuim fiecare moment prezent trăit împreună, doar așa, dragostea noastră poate exista veșnic,” spune Pasha despre piesă.

Artistul este vorbitor de limba rusă, dar de dragul miresei a învățat limba română și a compus atât muzica, cât și versurile piesei. Melodia „Îmi pare rău” va avea în curând și o versiune oficială, pentru radio.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram