Multă pasiune și emoție, în noul videoclip al lui Pasha Parfeni. Artistul a lansat piesa “Îmi pare rău”, pe care a interpretat-o în premieră la nunta sa. Atât melodia cât și repetițiile cu orchestra au fost făcute în mare secret, iar tot procesul de pregătire a durat aproximativ 2 luni. 

În timpul evenimentului, interpretul i-a vorbit miresei despre tot ce îi pare rău. Toți oaspeții au rămas șocați, iar mireasa nu și-a putut abține lacrimile. După aceste momente, artistul a surprins-o cu o melodie specială, dedicată relației lor.

Piesa are un mesaj puternic, care descrie emoțiile și trăirile tuturor celor care iubesc. „Îmi pare rău” este o piesă de suflet, în care eu am spus tot ce simt. Cred că viața este totuși prea scurtă ca să reușești să împarți iubire celor dragi. Trebuie să prețuim fiecare moment prezent trăit împreună, doar așa, dragostea noastră poate exista veșnic,” spune Pasha despre piesă.

Artistul este vorbitor de limba rusă, dar de dragul miresei a învățat limba română și a compus atât muzica, cât și versurile piesei. Melodia „Îmi pare rău” va avea în curând și o versiune oficială, pentru radio.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!