/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Compania turcă care vrea să ridice la Valea Trandafirilor un business centru de 12 nivele, lansează o alee colorată în parc

30 septembrie 2017, ora 09:37

Evenimentul are loc în cadrul proiectului Parcul meu, inițiat de compania turcă Ongan Tekstil și care are drept scop renovarea și restaurarea mai multor zone din parcul Valea Trandafirilor, din sectorul Botanica al capitalei.

Aleea Colorată va fi lansată printr-un eveniment, în seara de sâmbătă, 30 septembrie, la ora 17:30, cu muzică interpretată de talentații tineri de la Megapolis Band, dansuri, show cu baloane de săpun, vată dulce gratuită pentru copii, concursuri, cadouri pentru mici și mari.

Evenimentul de lansare a „Aleii Colorate” este o primă etapă din cadrul proiectului Parcul Meu, inițiat de compania Ongan Tekstil. Printre inițiativele anunțate în cadrul proiectului se numără modernizarea aleii centrale, reabilitarea izvoarelor din parc, modernizarea terenului de sport, construcția unui perete de susținere împotriva alunecărilor de teren, renovarea Podului Îndrăgostiților.

Reamintim că, compania turcă Ongan Tekstil JSC a cumpărat 100% din acțiunile restaurantului Doina care se află pe o suprafață de 0,53 ha, în martie 2015. Întreprinderea intenționa să modifice statutul zonei, care să-i permită ridicarea unui centru comercial de 12 nivele cu birouri, spații locative de tip hotel și parcare subterană de trei nivele. Consultările publice care au avut loc la începutul acestui an, au avut loc cu scandal și contrarieri. Turcii susțin că intenționează să construiască un centru comercial, dar și să investească cel puțin 5 milioane de lei în amenajarea spațiilor publice din parcul Valea Trandafirilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram