În ajunul celui mai grandios eveniment sportiv din Moldova - Maratonul Internațional Chișinău, sâmbătă, 30 septembrie, va avea loc tradiționala Pasta Party pentru participanții curselor competitive. Pentru prima dată în istoria maratonului din Chișinău, Pasta Party se va desfășura chiar în centrul capitalei, în Piața Marii Adunări Naționale. În jur de 4.000 de sportivi sunt așteptați în zona Food Court din PMAN pentru ca să servească o porție de paste gratuită.

Evenimentul va începe la ora 17:00 și va dura două ore, timp în care sportivii vor putea comunica, își vor putea da sfaturi și vor putea interacționa înainte de cursă. Pasta Party este organizată pentru ca participanții să primească doza de carbohidrați, necesară organismului pentru a parcurge distanțele cursei.

Totodată, organizatorii vor ține un briefing de presă pe durata Pasta Party, unde vor reaminti regulamentul maratonului și vor atrage atenția asupra informației importante pentru alergători.

Amintim că duminică, 1 octombrie va avea loc cea de-a treia ediție a Maratonului Internațional Chișinău. Startul va fi dat în Piața Marii Adunări Naționale la ora 9:00, iar sportivii vor concura pe distanțele de 42, 21, 10, 5 km. Totodată va avea loc și cursa Fun Run de 1,5 km.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!