/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/FOTO/ La Chișinău a fost lansată o alee colorată în lumini. Se află în parcul Valea Trandafirilor

missing
01 octombrie 2017, ora 13:03

Aleea Colorată a fost lansată printr-un eveniment la care au fost prezenți zeci de locuitori ai orașului Chișinău, veniți din toate colțurile capitalei, ca să fie martorii oculari la prima transformare a parcului preferat – Valea Trandafirilor.

Pe parcursul întregii seri de sâmbătă, în parc s-a resimțit o atmosferă de sărbătoare: clovnii și magicienii au distrat copiii, dăruindu-le vată dulce și baloane. Un show excepțional cu baloane de săpun le-a dăruit celor mai mici oaspeți ai parcului multe emoții și impresii noi. Toți trecătorii care se plimbau în regiune au încetinit pasul și s-au bucurat, împreună cu cei prezenți, de marea surpriză a serii – aprinderea luminilor multicolore pe Aleea Colorată.

Ulterior, în scenă au urcat tinerii talentați de la Megapolis Band, iar publicul a cântat în unison hiturile vechi preferate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram