/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ O contabilă va reprezenta Moldova la concursul Miss International 2017 în Japonia

missing
01 octombrie 2017, ora 18:05

Cea de-a 57-a ediție a concursului Miss International va avea loc pe 14 noiembrie 2017 la Tokyo, Japonia. Ediția de anul precedent a fost cucerită de filipineza Kylie Verzosa, Alina Chirciu, reprezentanta Republicii Moldova, a fost desemnată Miss Perfect Body (Miss Corp Perfect), unul dintre premiile speciale ale acestui concurs de frumusețe.

Miss International este clasata între cele patru competiții internaționale de frumusețe majore din punct de vedere al prestigiului, importanței și amplorii evenimentului, „The Big Four Major Pageants” – Miss Earth, Miss International, Miss Universe si Miss World (ordine alfabetică) fiind considerate cele mai importante competiții de frumusețe la nivel mondial.

Sub deviza “Love, Peace and Excitement to the world”, candidatele și câștigătoarele Miss International militează pentru pace în lume și derulează campanii pentru susținerea și propagarea acestui mesaj social în intreagă lume.

Istoria Miss International se întinde de mai mult de o jumătate de secol de pasiune și energie a concurentelor din întreagă lume, care au încercat sa „contribuie la societatea globală.”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram