Daniela Bejan este reprezentanta Moldovei la concursul „MISS INTERNATIONAL 2017”. Competiția de frumusețe va avea loc în luna noiembrie în Japonia. Tânăra și-a finalizat în acest studiile în Științe Economice la Universitatea de Stat „B.P. Hasdeu” din Cahul.

Cea de-a 57-a ediție a concursului Miss International va avea loc pe 14 noiembrie 2017 la Tokyo, Japonia. Ediția de anul precedent a fost cucerită de filipineza Kylie Verzosa, Alina Chirciu, reprezentanta Republicii Moldova, a fost desemnată Miss Perfect Body (Miss Corp Perfect), unul dintre premiile speciale ale acestui concurs de frumusețe.

Miss International este clasata între cele patru competiții internaționale de frumusețe majore din punct de vedere al prestigiului, importanței și amplorii evenimentului, „The Big Four Major Pageants” – Miss Earth, Miss International, Miss Universe si Miss World (ordine alfabetică) fiind considerate cele mai importante competiții de frumusețe la nivel mondial.

Sub deviza “Love, Peace and Excitement to the world”, candidatele și câștigătoarele Miss International militează pentru pace în lume și derulează campanii pentru susținerea și propagarea acestui mesaj social în intreagă lume.

Istoria Miss International se întinde de mai mult de o jumătate de secol de pasiune și energie a concurentelor din întreagă lume, care au încercat sa „contribuie la societatea globală.”

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!