/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Franța: Două persoane au fost înjunghiate mortal în gara din Marsilia

01 octombrie 2017, ora 17:12

„Două victime au decedat prin înjunghiere”, a declarat pentru AFP prefectul de poliție Olivier de Mazieres.

Atacul a avut loc în jurul orei locale 13.45 (11.45 GMT). Agresorul ar fi strigat „Allah Akbar”, conform unei surse apropiate anchetei, care are în vedere pista teroristă.

Atacatorul a fost doborât de militari din cadrul operațiunii antiteroriste Sentinelle, a precizat procurorul Republicii, Xavier Tarabeux.

Poliția le-a cerut locuitorilor Marsiliei să evite zona gării Saint-Charles, unde în cursul după-amiezii se desfășura o importantă operațiune.

Ministrul francez de interne, Gérard Collomb, a anunțat pe Twitter că se va deplasa ‘imediat’ la Marsilia ‘după atacul comis în proximitatea gării Saint-Charles’.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram