/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

/FOTO. VIDEO/ Atacul armat de la Las Vegas: Numărul morților s-a ridicat la 50, iar a celor răniți la 200

missing
02 octombrie 2017, ora 13:49

Atacatorul se afla la etajul al 32-lea al hotelului-cazinou Mandalay Bay, în apropierea căruia se desfășura concertul.

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului și l-au împușcat pe suspect. Acesta a murit”, a declarat presei șeriful orașului Las Vegas, Joe Lombardo. Atacatorul a fost identificat, este vorba de un locuitor al orașului, a adăugat șeriful, fără a-i dezvălui identitatea.

Circumstanțele în care s-a produs atacul rămân neclare, iar motivația suspectului este necunoscută deocamdată. Poliția a menționat că este în căutarea partenerei de viață a atacatorului, o tânără pe nume Marilou Danley.

Conform primelor mărturii și indicii, focurile de armă au avut ca țintă persoanele care asistau la un concert în aer liber al cântărețului country Jason Aldean.

Într-un mesaj pe Instagram, muzicianul a precizat că el și trupa sa sunt în siguranță. „Seara a fost mai mult decât groaznică”, a spus el, menționând că „gândurile și rugăciunile” sale merg către toți cei care se aflau duminică noapte la concert.

În imagini provenite de la Mandalay Bay se vede și se aude cum mulțimea de la concert este perturbată de zgomote ce păreau a proveni de la rafalele unei arme automate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram