/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/VIDEO/ Intra în magazine și fura telefoane mobile de ultimă generație. Un individ de 22 de ani, reținut

missing
02 octombrie 2017, ora 10:25

Potrivit datelor acumulate pe parcursul investigaţiilor, individul sustrăgea telefoanele mobile din magazinele specializate, cu scopul de a le vinde ulterior. În primul caz individul a pătruns într-un butic de pe strada Ismail din Capitală, de unde a sustras două telefoane de model „Iphone” şi un telefon de model „LG”, iar al doilea caz a avut loc pe strada Ștefan cel Mare, unde la fel a sustras dintr-un magazin un telefon de model „Samsung”.

Suma totală a prejudiciului cauzat constituie 18.500 lei. Bunurile sustrase urmează să fie ridicate şi returnate victimelor.

Bănuitul este cercetat penal în stare de arest pentru furt şi riscă amendă în mărime de la 13.000 lei la 27.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani. Totodată sunt întreprinse măsuri speciale pentru a stabili complicitatea lui în alte cazuri analogice.

Poliţia Capitalei recomandă cetăţenilor, să asigure corespunzător bunurile materiale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram