/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Lionel Messi a egalat un record vechi de 67 de ani. Real Madrid la prima victorie pe teren propriu

missing
02 octombrie 2017, ora 19:33

Galacticii au deschis scorul după jumătate de oră de joc, după ce Ronaldo a pasat exact, iar Isco a învins portarul. Portughezul a avut mai multe ocazii de gol, însă nu a reușit să-l învingă pe portarul adversarilor. Punctul în partida de aseară l-a pus același Isco, care a reușit să înscrie dubla în minutul 70. După victoria de aseară, care a fost și prima pe teren propriu din acest sezon, Real Madrid au acumulat 11 puncte în cele 7 etape și au urcat pe poziția a 5-cea.

Lideră în campionatul Spaniei este FC Barcelona, care a înregistrat punctaj maxim de la începutul campionatului, acumulând 21 de puncte. Ultima victorie, catalanii au înregistrat-o aseară împotriva celor de la Las Palmas. Fiind ziua referendumului pentru independența Cataloniei, Barcelona a fost obligată să joace fără suporteri, așa că stadionul era practic gol. Lionel Messi a adus Victoria roș-albaștrilor după ce s-a remarcat cu o dublă și o pasă de gol.

După dubla de ieri, Lionel Messi a egalat un record vechi de 67 de ani la Barcelona, cu cele 11 goluri marcate după primele 7 etape. Precedentul jucător de la Barcelona care a reușit să înscrie 11 goluri în primele 7 etape din La Liga a fost Cesar Rodriguez, în 1950.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram