Președintele Partidului Liberal se declară șocat de decizia Partidului Democrat de a boicota Referendumul împotriva primarului suspendat al mun. Chișinău, Dorin Chirtoacă, și se întreabă de ce aceștia au mai votat în CMC pentru refrendum

„Sunt șocat de acest răspuns.Am dovezi că tot ce a avut loc împotriva primarului în cadrul și în afara consiliului, a fost cu sprijinul PD. Salut orice decizie a oricărui partid pentru că nu avem bani de cheltuit pentru acest referendum, pentru că el poate duce și la alegeri, iar acolo trebuie mai mulți bani”, a menționat Mihai Ghimpu.

Liberalul se declară nedumerit de această decizie: „De ce să votezi ca acum să îmi susții boicotul?”.

Menționăm că Partidul Democrat a anunțat că nu va participa la referendumul de demitere a primarului general de Chișinău, susținând că această inițiativă este una politică și electorală.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!