/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Un director reținut la Bălți. A primit mită de 1000 de euro pentru privatizarea unui apartament

03 octombrie 2017, ora 09:54

Potrivit materialelor anchetei, bărbatul, împreună cu un alt angajat al întreprinderii, necunoscut organului de urmărire penală la acest moment, ar fi pretins și primit 1.000 de euro. Cei doi ar fi susținut că pot influența membrii comisiei de privatizare a spațiilor locative din fondul de locuințe al Primăriei Bălți, în vederea aprobării trecerii unui apartament în posesia denunțătorului.

Urmare a acumulării materialului probator, antreprenorul a fost recunoscut în calitate de bănuit și reținut pentru 72 de ore.

În acest caz a fost inițiată o urmărire penală pentru trafic de influență. Pentru comiterea unei asemenea infracțiuni, legislația în vigoare prevede o pedeapsă privativă de libertate de până la 6 ani sau amendă de până la 4.000 unități convenționale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram