/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ „Vitaminele” din capcana PD. Vlad Plahotniuc cheamă din nou opoziția să guste din „merele” sale

03 octombrie 2017, ora 18:01

După ce a acuzat opoziția extraparlamentară că transmite mesaje agresive activiștilor și electoratului PDM, Vlad Plahotniuc s-a arătat deschis pentru o eventuală alianță cu aceasta.

Aș vrea să le spun celor care se vor grăbi să spună că PDM le oferă un măr otrăvit prin această poziționare, că mărul acesta ar putea conține multe vitamine. De aceea este cazul ca ei să nu se mai lase otrăviți de propriile obsesii sau orgolii și să se apuce serios de muncă”, a declarat Plahotniuc.

Atât reprezentanții PAS, cât și cei ai Partidului Platforma DA, au declarat că nu și-au schimbat poziția și că resping categoric o cârdășie cu PD.

PPDA niciodată nu va face acord cu clanul mafiot, cu gruparea mafiotă. Plahotniuc și PDM la momentul actual nu este autentic”, vicepreședinte PPDA, Alexandru Slusari.

Liderul PD a spus că este gata să faca front comun cu orice partid de dreapta care va accede în viitorul Parlament, pentru a lupta împotriva celor care nu susțin parcursului european al țării. Asta deși democrații au fost acuzați în repetate rânduri de cârdășie tacită cu socialiștii, de exemplu, când au votat împreună pentru sistemului electoral. PDM și PSRM susțin, însă, că între ele nu ar exista nici un parteneriat ascuns.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram