/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Năstase, despre referendumul de demitere a primarului: Nu intrăm în jocul binomului de acaparare a Capitalei

missing
04 octombrie 2017, ora 12:59

„Înainte de toate, sa ne întrebam Cine și ce interes are? Pe noi ne preocupă interesele oamenilor. Evident primăria Chișinău este la ora actuală obiect de troc al binomului criminal Plahotniuc-Dodon. Ideea de referendum în Chișinău, lansată de societatea civilă și blocată de justiția lui Plahotniuc este astăzi profanată de acesta, de Dodon și Ghimpu și transformată în jocuri politicianiste, în care Platforma Demnitate și Adevăr nu participă”, a menționat Andrei Năstase.

Liderul PPDA susține că soluția cea mai bună pentru deblocarea situației ar fi demisia de onoare a lui Chirtoacă și organizarea unor alegeri libere pe care să și le adjudece un candidat comun al forțelor antioligarhice, pro europene și reformatoare, cu sprijinul masiv al locuitorilor municipiului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram