În perioada 4-8 octombrie 2017, în contextul evenimentelor organizate de „Ziua Vinului”, în Republica Moldova se vor afla reprezentanți oficiali ai altor state și anume, Prim-ministrul Ucrainei, Vladimir Grozman, Vicepreşedintele Republicii Bulgaria, Liliana Iotova și Preşedintele Curţii Europene a Drepturilor Omului, Guido Raimondi.

Astfel, în aceste zile accesul traficului rutier pe unele străzi ale Capitalei va fi suspendat temporar. În timpul vizitei, Inspectoratul Național de Patrulare va asigura ordinea publică și securitatea circulației rutiere, va preveni și contracara posibilele încălcări ale ordinii de drept.

Inspectorii de patrulare vor asigura securitatea personală a delegației și vor dirija circulația rutiera pe direcțiile de deplasare și în locurile de parcare a automobilelor.

#INP solicită șoferilor să se conformeze indicațiilor inspectorilor de patrulare, care vor dirija traficul rutier, să evite altercațiile între colegii de trafic și să aibă un comportament adecvat în stradă.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!