/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Un moldovean cu un BMW, oprit la vamă. Mașina era scoasă din circulație de autoritățile din Lituania

missing
04 octombrie 2017, ora 06:20

În data de 03 octombrie a.c., în jurul orei 00.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, Nicolae C., cu cetăţenie română şi Republica Moldova, în vârstă de 25 de ani, conducând un autoturism marca BMW 320, înmatriculat în Lituania.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză, lucrătorii au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că mijlocul de transport figurează ca fiind radiat din circulaţie de autorităţile din Lituania, din data de 27.04.2017.

Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că autoturismul cu care s-a prezentat la control aparţine unui cetăţean din R. Moldova, care l-a rugat să îl transporte până în Bulgaria pentru a-l preda unei persoane care se ocupa de formalităţile necesare înmatriculării pe teritoriul acestui stat. Acesta a mai adăugat că nu avea cunoştinţă despre radierea din circulaţie a autoturismului de către autorităţi lituaniene.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram