/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Noi explozii, ajutor UE și pericol atomic. Stefanciuk a semnat legea mobilizării

Cursă nouă din 23 noiembrie. O nouă destinație aeriană Air Moldova, pe ruta Chișinău-Dubai

missing
05 octombrie 2017, ora 08:02

Cursa va fi operată cu o frecvență de 2 ori pe săptămână cu o aeronavă Airbus 319, conform următorului orar:
În zilele de luni şi joi (ora locală):

Decolarea din Chișinău 21:50; aterizarea în Dubai 04:50
Decolarea din Dubai 06:50; aterizarea în Chișinău 10:10

Prețurile pentru această cursă încep de la 159 euro pentru biletele într-o direcție, cu toate taxele incluse.
Biletele pot fi procurate online pe site-ul companiei www.airmoldova.md, la oficiile proprii de vânzări Air Moldova, precum şi la agenţiile autorizate din ţară şi de peste hotare începând cu data de 6 octombrie.

Dubai oferă şi oportunităţi de conexiune pentru călătorii aflaţi în tranzit spre marile aeroporturi din Orientul Mijlociu şi Asia.

Un oraş construit în deşert dar în acelasi timp un oraş care s-a ridicat mai înalt, mai semeţ şi mai frumos decât oricare altul. Pentru oamenii din întreaga lume, Dubai este bine cunoscut drept unul dintre centrele mondiale de afaceri şi distracţie. Acesta e un oraş al superlativelor: cel mai rapid, cel mai mare, cel mai înalt, cel mai întins, cel mai intens. Este cu siguranță locul unde s-au realizat proiecte de negândit pentru mintea umană. 
Shopping

Metropola Dubai este cel mai bun loc din această regiune a Asiei când vine vorba de cumpărături. Cu malluri imense și opulente, cu piețele sale tradiționale (Souks) și prețuri accesibile, Dubai îi primește cu căldură pe împătimiții de cumpărături din întreaga lume.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram