Începând cu 23 noiembrie 2017, Air Moldova deschide o nouă cursă spre cel mai mare oraș din Emiratele Arabe Unite. Dubai, devenind astfel a 29-a destinaţie a companiei aeriene.

Cursa va fi operată cu o frecvență de 2 ori pe săptămână cu o aeronavă Airbus 319, conform următorului orar:
În zilele de luni şi joi (ora locală):

Decolarea din Chișinău 21:50; aterizarea în Dubai 04:50
Decolarea din Dubai 06:50; aterizarea în Chișinău 10:10

Prețurile pentru această cursă încep de la 159 euro pentru biletele într-o direcție, cu toate taxele incluse.
Biletele pot fi procurate online pe site-ul companiei www.airmoldova.md, la oficiile proprii de vânzări Air Moldova, precum şi la agenţiile autorizate din ţară şi de peste hotare începând cu data de 6 octombrie.

Dubai oferă şi oportunităţi de conexiune pentru călătorii aflaţi în tranzit spre marile aeroporturi din Orientul Mijlociu şi Asia.

Un oraş construit în deşert dar în acelasi timp un oraş care s-a ridicat mai înalt, mai semeţ şi mai frumos decât oricare altul. Pentru oamenii din întreaga lume, Dubai este bine cunoscut drept unul dintre centrele mondiale de afaceri şi distracţie. Acesta e un oraş al superlativelor: cel mai rapid, cel mai mare, cel mai înalt, cel mai întins, cel mai intens. Este cu siguranță locul unde s-au realizat proiecte de negândit pentru mintea umană. 
Shopping

Metropola Dubai este cel mai bun loc din această regiune a Asiei când vine vorba de cumpărături. Cu malluri imense și opulente, cu piețele sale tradiționale (Souks) și prețuri accesibile, Dubai îi primește cu căldură pe împătimiții de cumpărături din întreaga lume.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!