/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO/ Cum arată străzile Petricani și Coca după reconstrucție. Lucrările au costat bugetul municipal opt mln de lei

missing
05 octombrie 2017, ora 16:40

Serviciile municipale de profil au asfaltat circa 21 mii metri pătrați de stradă, iar stratul de uzură aplicat este de 7 cm. De asemenea, pe str. Petricani a fost reabilitată integral tronsonul de canalizare pluvială, dar și rețeaua de iluminat stradal, fiind montați 30 de piloni noi și schimbate 69 de felinare.

Lucrările au fost finanțate din bugetul municipal, în acest sens fiind valorificate circa 8 milioane lei.

În prezent se desfășoară lucrări de reconstrucție a 2,5 km de trotuar, cu lățimea de 1,5 m pe un singur sens al străzii, dar și lucrări de asfaltare a drumurilor secundare, căilor de acces în curțile de locuit și zonele de staționare a transportului public. De asemenea, pentru săptămâna viitoare sunt planificate lucrări de montare a indicatoarelor rutiere noi și aplicarea marcajului rutier.

Menționăm că pe parcursul lunii septembrie au fost realizate, de asemenea, lucrări de reabilitare a părții carosabile și reconstrucția bordurilor pe str. Eugen Coca, pe o lungime de 550 metri liniari, în perimetrul străzilor Ion Creangă și Milano. Costul lucrărilor constituie 1,2 milioane lei, surse alocate din bugetul municipal.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram