/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

/FOTO/ Patru mii de locuitori din raionul Florești vor avea acces la apă potabilă

missing
07 octombrie 2017, ora 10:17

În cadrul ceremoniei de lansare a lucrărilor de construcție autoritățile și-au exprimat disponibilitatea de a colabora și coopera în vederea realizării eficiente a proiectului.

De asemenea, acestea au anunțat că sistemul de apeduct în aceste trei localități este o parte a unui mare proiect implementat din Fondul Național de Dezvoltare Regională și cu suportul ApaSan, ce va facilita accesul la apă potabilă pentru locuitorii din zece localități din raionele Florești și Soroca.

Costul total al proiectului de aprovizionare cu apă potabilă a celor trei sate constituie circa 30 mln de lei.
Proiectul ApaSan este finanțat de Agenţia Elveţiană de Dezvoltare şi Cooperare (SDC) și cofinanţat de Agenţia Austriacă de Dezvoltare (ADA).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram