/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, vizita lui Putin și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Joseph Daul, liderul PPE: „Principalul beneficiar al vizitei lui Shor la Parlamentul European este Plahotniuc

missing
07 octombrie 2017, ora 11:04

Partidul Popular European nu are nimic în comun cu Ilan Shor, nici politic, și nici nu împărtășim aceleași valori ale partidului de stânga și populist al lui Shor. După ce justiția din Moldova l-a găsit vinovat de spălare de bani și fraudă bancară, Ilan Shor trebuie să-și ispășească pedeapsa pentru că a furat de la poporul moldovean.

În cele din urmă, principalul beneficiar al vizitei lui Shor la Parlamentul European este [Vladimir] Plahotniuc, care încearcă să discrediteze Partidul Popular European pentru poziția sa intransigentă cu privire la încercările autorităților moldovene de a submina democrația din Moldova.

În ce privește implicarea europarlamentarului [Fulvio] Martusciello în vizita lui Shor la Strasourg, Mastuciello nu reprezintă nici conducerea PPE, și nici poziția PPE cu privire la Moldova, ci doar interesele lui personale.

Îl voi convoca pe europarlamentarul [Fulvio] Martusciello săptămâna viitoare la o întîlnire la care să dea explicații referitoare la acțiunile sale”, se mai spune în declarația liderului PPE Joseph Dahl cu privire la vizita la Parlamentul European a lui Ilan Shor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram