/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Dodon a avut o întâlnire neformală cu reprezentanții societății civile din regiunea transnistriană

09 octombrie 2017, ora 06:00

La eveniment au participat reprezentanţi ai societății civile, cercurilor de afaceri și autorităţilor locale din Transnistria. Cei prezenţi au discutat situaţia actuală cu privire la regiunea transnistriană, precum şi problemele cu caracter politic, economic şi social.

Locuitorii Transnistriei au susținut propunerea de a promova iniţiative constructive ce ţin de soluţionarea problemelor sociale, umanitare şi economice, cu care se confruntă cetăţenii de rînd şi oamenii de afaceri din Transnistria. În special este vorba despre chestiuni legate de cetățenie, evidența actelor de stare civilă, înlesniri la procurarea poliței de asigurare medicală ș.a.

“Subliniez importanţa acestei discuţii, deoarece a avut loc înainte de întrevederea pe care o voi avea curînd cu Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin cu care voi discuta şi probleme ce ţin de Transnistria”, a declarat Igor Dodon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram