Trupa moldovenească de rock alternativ va cânta în premieră la Londra, Marea Britanie. Formația va urca pe scena de la ELECTRIC BALROOM în CAMDEN TOWN sâmbătă, 28 octombrie, începând cu ora 18:00.

Organizatorii menționează că alături de Alternosfera pe scenă va urca și trupa locală The Night Suns.

Sala în care vor concerta este legendară, căci a găzduit nume sonore ca: U2 , Prince, Sir Paul McCartney, The Clash, The Rolling Stones, Madness, Sex pistols.

Biletele la concert pot fi cumpărate online, iar pentru mai multe detalii despre eveniment urmăriți pagina de facebook a evenimentului.

Trupa a fost invitată de comunitatea românilor din Marea Britanie, care în 2017 a mai adus la Londra formațiile Subcarpații (martie), Suie Paparude + Argatu (mai) și Deliric X Silent Strike, Muse Quartet, CTC (iulie).
Alternosfera / suport Suns de noapte

Alternosfera este o formație de rock alternativ, din Chișinău, Republica Moldova, fondată la 13 decembrie 1998, activă în prezent, a cărei componență îi cuprinde pe Marcel Bostan – voce, clape; Sergiu Krasnov – bas; Marin Nicoară – chitară, clape și Eugen Berdea – tobe.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!