/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Premieră! Formația Alternosfera va concerta la Londra. Unde și când va avea loc concertul

missing
09 octombrie 2017, ora 14:07

Organizatorii menționează că alături de Alternosfera pe scenă va urca și trupa locală The Night Suns.

Sala în care vor concerta este legendară, căci a găzduit nume sonore ca: U2 , Prince, Sir Paul McCartney, The Clash, The Rolling Stones, Madness, Sex pistols.

Biletele la concert pot fi cumpărate online, iar pentru mai multe detalii despre eveniment urmăriți pagina de facebook a evenimentului.

Trupa a fost invitată de comunitatea românilor din Marea Britanie, care în 2017 a mai adus la Londra formațiile Subcarpații (martie), Suie Paparude + Argatu (mai) și Deliric X Silent Strike, Muse Quartet, CTC (iulie).
Alternosfera / suport Suns de noapte

Alternosfera este o formație de rock alternativ, din Chișinău, Republica Moldova, fondată la 13 decembrie 1998, activă în prezent, a cărei componență îi cuprinde pe Marcel Bostan – voce, clape; Sergiu Krasnov – bas; Marin Nicoară – chitară, clape și Eugen Berdea – tobe.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram