/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Producătorul filmului „Stăpânul Inelelor”, concediat în urma scandalului acuzațiilor de hărțuire sexuală

missing
09 octombrie 2017, ora 10:24

Conducerea companiei va fi preluată de fratele acestuia, Bob Weinstein, și de copreședintele și directorul executiv David Glasser.

Consiliul de administrație a luat această decizie în ”urma dezvăluirilor din ultimele zile despre comportamentul inadecvat al lui Harvey Weinstein”, a precizat compania într-un comunicat, adăugând că hotărârea i-a fost adusă la cunoștință și lui Weinstein.

Purtătoarea de cuvânt a producătorului nu a comentat decizia.

Vineri, compania anunțase ca Weinstein, în vârstă de 65 de ani, își va lua concediu pe perioadă nedeterminată după dezvăluirile din New York Times potrivit cărora producătorul a încheiat acorduri amiabile cu opt femei care l-au acuzat de atingeri nepotrivite sau hărțuire sexuală în ultimii 30 de ani.

Weinstein a produs și a distribuit pelicule laureate cu Oscar precum ”Shakespeare in Love” sau ”Chicago” și a fost un donator important al Partidului Democrat în campania electorală pentru alegerile din 2016.

O anchetă internă este în curs, au mai precizat reprezentanții companiei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram