/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

Șansă de revanșă cu Austria. Meciul Moldova-Austria, astăzi la 21:45, pe stadionul „Zimbru”

missing
09 octombrie 2017, ora 17:37

Este adevarat că rezultatele lipsesc, au fost și meciuri foarte slabe din partea noastră, dar în meciurile cu Țara Galilor și chiar și cu Irlanda am demonstrat că putem lăsa cuvântul nostru în teren”, afirmă Artur Ioniță, mijlocaș Moldova.

Unicul lucru care ne merge rău este rezultatul. Dar ceea cum echipa joacă, cum tinde să joace, ce joacăa face acum, mie îmi place”, susține Igor Dobrovolschi, selecționer Moldova.

Din lotul Austriei vor lipsi astăzi trei jucători importanți, inclusiv David Alaba de la Bayenr Munchen. După nouă etape disputate, Moldova ocupă ultima poziție în grupa D, cu două puncte acumulate. De cealaltă parte, Austria ocupă locul patru cu 12 puncte, dar nu are șanse de calificare. Meciul Moldova – Austria se va disputa începând cu ora 21:45, pe stadionul Zimbru din capitală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram