/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Igor Dodon a plecat într-o vizită oficială la Soci. Urmează să se întâlnească cu Vladimir Putin

10 octombrie 2017, ora 08:33

Dodon anunță că, în cadrul vizitei sale este preconizată și o întrevedere cu Preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin și alți oficiali de rang înalt.

„De asemenea, în agenda de lucru este planificată vizita la Universitatea de Stat din Soci şi întrevederea cu studenţii acestei instituţii de învăţămînt, precum şi cu reprezentanţii diasporei moldoveneşti din oraşul Soci și regiunea Krasnodar”, adaugă Președintele.

„Avem ce discuta cu partenerii noştri strategici din CSI, inclusiv cu Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin. În cadrul acestor evenimente vor fi luate mai multe decizii de importanţă majoră pentru ţara noastră, dezvoltarea economică, creşterea exporturilor, precum şi pentru diasporă”, a conchis Dodon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram