Focul care arde California a luat viața a 10 persoane, alte peste 100 având nevoie de îngrijiri medicale. Din cauza condițiilor meteorologice, incendiile care au izbucnit în nordul Californiei se extind cu repeziciune.

7 oameni au murit în Sonomă, alți doi – în Napa şi o persoană a murit în Mendocino. Potrivit CNN, peste 100 de persoane au fost tratate la spitale din regiunile Napa şi Sonoma din cauza fumului inhalat. Un purtător de cuvânt al Biroului pentru servicii de urgenţă a avertizat că bilanţul victimelor ar putea crește.

Auzeam cum strigă: incendii, incendii! Ieșiți afară! Am sunat vecinii să iasă afară. Suntem toți, împreună, în mașină.”

Potrivit autorităților, peste 1.500 de clădiri au fost distruse, iar aproximativ 57.000 de hectare agricole au fost mistuite de flăcări.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!