/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Moldova, învinsă din nou. Tricolorii au încheiat grupa D pe ultima poziție

missing
10 octombrie 2017, ora 16:29

Selecționata Moldovei a avut câteva șanse de a înscrie în poarta Austriei în prima repriză, iar în repriza secundă Artur Ioniță a fost eliminat după cumul de cartonașe.

De avantaj au profitat adversarii care au deschis scorul în minutul 68 prin mijlocașul Louis Schaub.

Moldova a încheiat grupa D pe ultima poziție, cu doar două puncte. De cealaltă parte, Austria ocupă poziția a IV-a cu 15 puncte, poziție care nu-i permite participarea la Campionatul Mondial 2018. Pentru tricolori urmează Cupa Națiunilor, care va debuta în toamna anului 2018. Din cauza rezultatelor modeste înregistrate de națională în ultimii ani, recent, selecționerul Igor Dobrovolschi nu a exclus că-și va da demisia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram