Președintele rus, Vladimir Puțin, a primit în dar, cu ocazia zilei de naștere, un… cățeluș. Se numește, Vernii, adică „Credinciosul” și i-a fost dăruit de către liderul Turkmenistanului.

Vladimir Putin și-a sărbătorit pe 7 octombrie ziua de naștere. El a împlinit 65 de ani. Cățelul a ajuns la Putin în timpul întâlnirii de la Soci, unde șefii statelor-membre ale CSI și-au dat întâlnire. Patrupedul este din rasa Alăbai – un ciobănesc din Asia Centrală.

Putin mai are câțiva câini, dar cel mai iubit este un Labrador negru, numit Koni. Și președintele Igor Dodon s-a întâlnit cu Puțin la Soci, dar președintele moldovean nu a anunțat ce cadou i-a făcut lui Putin.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!