/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ A treia etapă a Champions League. Meciul serii - Real Madrid vs Totenham Hotspur

17 octombrie 2017, ora 18:01

În grupa H, la meciul dintre Real Madrid și Totenham Hotspur, analiștii îl consideră favorit pe „Clubul Regal”, care joacă acasă. Antrenorul Zinedine Zidane solicită însă tratarea adversarului cu respect, întrucât cluburile engleze se bazează mai mult pe jocul fizic. Ambele echipe au înregistrat câte 6 puncte.

În al doilea meci al grupei H, „Dortmund” se întâlnește cu „Apoel” – ambele echipe nu au înregistrat nici un punct.

Meciul dintre Manchester City și Napoli din grupa Fpromite să fie unul spectaculos, deoarece ambele echipe au prezentat un joc extrem de productiv în runda anterioară, iar fanii speră să vadă multe goluri. City este lider, cu 6 puncte, în timp ce Napoli împarte locurile 2 și 3 cu Șahtar. Dar ucrainenii, care i-au învins pe napolitani în ultima rundă, vor veni să viziteze „Feyenord”.

În grupa G Monaco va încerca să nu piardă puncte în întâlnirea cu liderul grupului „Besiktas”, iar „Leipzig” va încerca să câștige puncte de la „Porto”. „Spartak” ambele meciuri anterioare le-a încheiat la egalitate. Astăzi, la Moscova, echipa rusă va întâlni „Sevilia”. „Liverpool” în Slovenia va juca cu „Maribor”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram