/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ Se ține doar de trăsnăi. Activistul rus Piotr Pavlenski a incendiat fațada Banque de France

missing
17 octombrie 2017, ora 14:48

Din imaginile video se vede cum activistul, îmbrăcat în negru, are în mână cu o butelie din care a stropit geamurile fațadei și i-a dat foc. Apoi s-a pus în fața intrării în local și parcă aștepta poliția să-l ia. Acesta a fost reținut împreună cu partenera sa, Oksana Chaligiun. Ei au fost plasați în arest pentru „distrugere prin incendiere”.

Piotr Pavlenski a ajuns în Franța după ce a cerut azil politic ca să scape de o pedeapsă de 10 de închisoare la Moscova în urma incendierii intrării în sediul fostului KGB și după ce și-a prins scrotul cu cuie în pavaj, în Piața Roșie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram