De vineri, 20 octombrie curent, se va începe vânzarea biletelor pentru concertul solo al cântăreței americane Laura Pergolizzi (LP) la Chișinău. Concertul va avea loc la Palatul Național „Nicolae Sulac” pe 14 decembrie și se va începe la ora 19:14. Organizatorii spun că vor depune eforturi ca LP să-și înceapă prestația exact la 19:14.

Organizatorii spun că au pregătit și câteva surprize speciale. Primul este un duet dintre LP și un artist autohton. Negocierile au ajuns la etapa selectării artistului moldovean și a piesei.

A doua surpriză este o zonă destinată fanilor. Aceasta va fi organizată în fața scenei, unde fanii vor putea și dansa. Pentru accesul în zonă se vor vinde bielete separate.

Prețul unui bilet va începe de la 500 de lei și va ajunge până la 2300 de lei. Acestea vor putea fi achiziționate online la mticket.md și la casele de bilete ale Palatului Național (str. Pușkin 21, telefon 022 213-544).

Spectatorii vor putea intra în sală de la ora 18:30 și vor fi acompaniați de muzica unui DJ, numele acestuia încă nu a fost făcut public.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!