/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Cât va costa un bilet la concertul LP. Surpriza organizatorilor: Artista va cânta în duet cu un interpret din Moldova

18 octombrie 2017, ora 14:27

Organizatorii spun că au pregătit și câteva surprize speciale. Primul este un duet dintre LP și un artist autohton. Negocierile au ajuns la etapa selectării artistului moldovean și a piesei.

A doua surpriză este o zonă destinată fanilor. Aceasta va fi organizată în fața scenei, unde fanii vor putea și dansa. Pentru accesul în zonă se vor vinde bielete separate.

Prețul unui bilet va începe de la 500 de lei și va ajunge până la 2300 de lei. Acestea vor putea fi achiziționate online la mticket.md și la casele de bilete ale Palatului Național (str. Pușkin 21, telefon 022 213-544).

Spectatorii vor putea intra în sală de la ora 18:30 și vor fi acompaniați de muzica unui DJ, numele acestuia încă nu a fost făcut public.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram