Actrița Meghan Markle, cunoscută din "Suits", a decis să abandoneze serialul după ce s-ar fi logodit în august cu prințul Harry, potrivit mass-media britanice, scrie Agerpres.

Potrivit ziarului britanic Daily Mirror, Markle și prințul Harry s-ar fi logodit în timpul voiajului pe care l-au făcut în august în Botswana, dar au ținut în secret evenimentul pentru a nu eclipsa comemorarea a 20 de ani de la moartea prințesei Diana.

The Daily Mirror asigură că Meghan Markle, care o interpretează în “Suits” pe Rachel Zane, a decis să abandoneze serialul în urma zvonurilor privind logodna sa cu prințul Harry.

Se crede că actrița americană în vârstă de 36 de ani a filmat ultimele scene după ce le-a comunicat responsabililor serialului decizia de a renunța. O sursă apropiată cuplului a subliniat că “Meghan știe că nu va mai putea să filmeze când va deveni prințesă și este bucuroasă să facă acest sacrificiu profesional”.

Potrivit mass-media britanice, Markle și Harry care au o relație de 14 luni, ar intenționa să anunțe de Crăciun că se căsătoresc și caută un apartament pentru a se muta împreună la Londra. “Harry nu poate din motive evidente să se mute la Toronto, astfel încât orașul ales va fi Londra”, notează sursa.

Prințul Harry este cel care a făcut publică relația lor, într-un interviu acordat revistei Vanity Fair. “Sunt sigur că va veni vremea în care va trebui să ne prezentăm, dar sper că oamenii vor înțelege că nu acum este momentul”, a spus el revistei. “Suntem foarte fericiți. Este vorba de o mare poveste de dragoste”, a încheiat el.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!