Redactorul-șef al site-ului stației de radio Ecoul Moscovei, Vitaly Ruvinsky a publicat pe Facebook fotografii de la reținerea bărbatului care a înjunghiat-o pe Tatiana Felgenhauer.

Amintim că un necunoscut a intrat în redacția postului de radio Ecoul Moscovei a rănit-o pe jurnalista Felgenhauer cu un cuțit. Ea a fost spitalizată. Potrivit medicilor ambulanței, jurnalista a suferit o rană de gravitate medie.

O altă jurnalistă a postului de radio Olga Bîcicova a informat că atacatorul i-a pulverizat în ochi gardianului cu gaz lacrimogen, a mers la locul de muncă al lui Felgenhauer și a lovit-o cu un cuțit. Când omul a fost reținut, acesta a rănit și gardianul.

Agenția de presă rusă Interfax informează că potrivit surselor sale, versiunea preliminară a atacului este un act de huliganism. Potrivit sursei, omul care a intrat în redacția postului de radio nu a fost înarmat cu un cuțit, ci cu un alt obiect ascuțit.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!