/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Primele imagini cu atacatorul care a înjunghiat-o pe jurnalista de la postul de radio Ecoul Moscovei

23 octombrie 2017, ora 16:23

Amintim că un necunoscut a intrat în redacția postului de radio Ecoul Moscovei a rănit-o pe jurnalista Felgenhauer cu un cuțit. Ea a fost spitalizată. Potrivit medicilor ambulanței, jurnalista a suferit o rană de gravitate medie.

O altă jurnalistă a postului de radio Olga Bîcicova a informat că atacatorul i-a pulverizat în ochi gardianului cu gaz lacrimogen, a mers la locul de muncă al lui Felgenhauer și a lovit-o cu un cuțit. Când omul a fost reținut, acesta a rănit și gardianul.

Agenția de presă rusă Interfax informează că potrivit surselor sale, versiunea preliminară a atacului este un act de huliganism. Potrivit sursei, omul care a intrat în redacția postului de radio nu a fost înarmat cu un cuțit, ci cu un alt obiect ascuțit.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram