/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Ghimpu vrea un cadou de ziua sa. Cere orășenilor să salveze, prin boicot, funcția nepotului

23 octombrie 2017, ora 17:26

A venit timpul să dăm un răspuns răului pe care-l avem în capitală și în toată republica. Cei care vin și învinuiesc primarul de toate, chiar și de moartea lui Lenin, sunt niște mincinoși. Cine fură și pe cine vor să tragă la răspundere? Hoțul strigă vine hoțul, ca să poată umple sacul”, susține Mihai Ghimpu, președintele PL.

După ce PL a fost înregistrat astăzi în calitate de concurent electoral, Mihai Ghimpu a prezentat presei sloganul formațiuni, tipărit pe un panou cu realizările primarului suspendat.

Și ei spun că primarul n-a făcut nimic. Ei doar știu să umble cu gardul. Pe 19 noiembrie, stăm acasă și ne scriem unul altuia: „Am arest la domiciliu alături de Dorin Chirtoacă și nu pot merge la vot”. Mai bine arestat decât un vot pentru dușmanii, trădătorii neamului”, a declarat Ghimpu.

Președintele PL se declară convins că ziua de 19 noiembrie, când va împlini 66 de ani, va fi una specială și pentru Dorin Chirtoacă.

În această zi nu poate să fie nimic rău și urât, fiindcă este 19 noiembrie. Pentru mine înseamnă foarte mult această dată și sunt convins că va însemna foarte mult și pentru Dorin Chirtoacă”, a adăugat președintele PL.

Pe 11 mai, socialiștii au început colectarea semnăturilor pentru demiterea primarului general, iar la finele lunii, aceștia au anunțat că și-au atins scopul. Ei îl acuză pe Dorin Chirtoacă de delapidări de fonduri și de administrarea proastă a capitalei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram