/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Neymar, eroul echipei Paris Saint German. A marcat un gol, dar a fost eliminat de pe teren

23 octombrie 2017, ora 16:44

PSG a întâmpinat dificultăți în duelul cu rivala Marseille, în cea de-a 10-cea etapă a campionatului Franței. Marseille a început mai în forță partida, reușind să deschidă scorul în minutul 16 prin Luiz Gustavo.

Brazilianul Neymar a reușit egalarea pentru PSG în minutul 33, după un șut la colțul lung. Atmosfera s-a încins în minutul 80, după ce Thauvin și-a adus în avantaj echipa, marcând în poarta parizienilor. 7 minute mai târziu, cel mai scump fotbalist din lume, Neymar, a fost eliminat de pe teren pentru cumul de cartonașe, în doar 2 minute.

PSG a reușit să restabilească egalitatea pe tabela de marcaj chiar și în 10 oameni, după execuția superbă a lui Cavani în ultimul minut de joc.

PSG este de neînvins în campionatul Franței după 10 etape și este lideră cu 26 de puncte. Marseille se află pe locul 5 cu 18 puncte.

În campionatul Spaniei, Real Madrid a trecut lejer de Eibar cu 3-0. Autogolul lui Paulo Olivieira, goluirile lui Marco Asensio și Marcelo au adus victoria pentru Real. După 9 etape disputate, clubul Regal se află pe locul 3 în campionatul Spaniei cu 20 de puncte la activ, la 5 puncte distanță de lidera Barcelona.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram